No result.

 

 

راهنمای انواع پارچه بیمارستانی

 

با انواع پارچه بیمارستانی آشنایی دارید؟ پارچه بیمارستانی باید چه ویژگی هایی کیفیت داشته باشند؟ برای خرید  عمده پارچه برای بیمارستان ها و مراکز درمانی باید چه فاکتور هایی را مد نظر داشت؟

از ارگان هایی که در تمام ایام سال به انواع پارچه ها برای مصارف مختلف به خصوص برای لباس بیمارستانی نیاز دارند می توان به بیمارستان های دولتی و خصوصی اشاره کرد.

 

مصارف پارچه در بیمارستان :

و غیره .

 

هر کدام از این مرکز ها بسته به بودجه و توان مالی خود، نوع و درجه کیفی از پارچه را برای استفاده در موارد مختلف مد مظر قرار می دهند.

و اما شگرد بعضی از بیمارستان ها برای تامین پارچه و سفارش دوخت انواع البسه پرسنلی و لباس بیمار چیست؟

 

شرکت در مناقصه بیمارستان ها :

از انجا که مبحث قیمت تمام شده در خرید پارچه برای این مراکز بسیار حائز اهمیت است به برگزاری مناقصات روی اورده و یک فضای رقابتی بین کارخانه ها، شرکت های نساجی و تولیدی های پوشاک ایجاد می کنند و در اخر هرکس بتواند پارچه مورد نظر را با کمترین قیمت ارائه کند برنده این کارزار مناقصه خواهد بود.

این مطلب می تواند راهنمای خرید مناسبی برای افراد شرکت کننده در مناقصه های بیمارستانی، مدیران بیمارستان ها، مسئول خرید این مراکز و کارگاه های تولیدی پوشاک باشد.

 

انواع  منسوجات و پارچه بیمارستانی :

 

مشخصات کیفی پارچه بیمارستانی چیست؟

همان طور که می دانیم بیمارستان محیطی دارد که باید عاری از هر نوع ویروس و میکروبی باشد و این امر باید به صورت مرتب مدیریت شود.

به علت رعایت بهداشت باید پارچه های مورد مصرف در بیمارستان یا یکبار مصرف باشد و یا به صورت مداوم مورد شست و شو و نظافت قرار گیرد. بدین جهت برای این نهاد باید به صورت تخصصى پارچه ای تولید و تکمیل شود که در برابر انواع مواد ضد عفونی کننده و شوینده به خصوص مایع اب ژاول مقاوم شود تا هم کیفیت بافت تغییر نکند و هم از همه مهمتر خللی در رنگ ثابت پارچه ایجاد نشود.

در بازار فروش، کسبه، صاحبان کارخانه ها و مشتری ها این نوع کیفیت رنگرزی را ضد اب ژاول یا ضد اب ژاولی می خوانند که منظور ثابت بودن رنگ پارچه است.

مبحث بعدی مربوط به کیفیت و لطافت بافت پارچه و گرماژ ان می شود. از ان جا که پارچه تماس مستقیم با پوست فرد دارد باید در بافت پارچه های بیمارستانی از مرغوب ترین الیاف بهداشتی استفاده شود تا ضد حساسیت و مناسب با هر نوع پوستی باشد.

البسه پزشکی به خصوص لباس بیمار باید وزن سبک داشته باشد تا حتی سالمندان نیز در ان احساس راحتی کنند البته باید به این نکته توجه داشت که منظور از گرماژ سبک، وزن استاندارد تعریف شده است و پارچه نباید هرگز بدن نما باشد!