No result.

 

سیلو انباری جهت نگهداری از مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه انسان و دام است. سیلو در دامپروری معمولاً به جایی گفته می‌شود که علوفه با رطوبت بالا را در آن نگهداری می‌کنند به طوری که می‌توان تا سال‌ها از آن علوفه استفاده نمود بدون این که ارزش غذایی علوفه تغییر زیادی بدهد. انواع سیلو به دو نوع زیرزمینی و روزمینی تقسیم می‌شوند که در ایران معمولاً سیلو همیشه با ذرت خرد شده تهیه می‌گردد اما در کشورهایی که تولید یونجه در آن‌ها زیاد است از سیلوی یونجه نیز تهیه می‌گردد.

 

سیلو محل نگهداری مواد نیز هست، برای مثال سیلوهای مواد (مواد اولیه) و سیلوهای سیمان. مواد در این سیلوها نگهداری می‌شود، بدون اینکه در کیفیت این مواد تغییری به وجود آید. برخی بر این باورند که سازنده‌ی سیلو فردی امریکایی به‌نام فرد هاتچ می‌باشد[۱][۲].