ویژگی های تخصصی درب آکاردئونی کاوه

  • 1.کلیه مراحل تولید درب آکاردئونی اعم از برش،خم ،پرچ و جوش با استفاده از  ماشین آلات صنعتی تمام اتوماتیک انجام می شود..
  • 2.استفاده از 5 خم پرس جوش برای درب ها (بدلیل استحکام بیشتر و نداشتن لمبر و تکان خوردن )
  •  
  • 3.زیبا ،بادوام ،باکیفیت و بدون جاگیری
  •  
  • 4. ریل پایینی استفاده شده در درب آکاردئونی از پروفیل باابعاد 10*30 می باشد.
  •  
  • 5.دماغه درب آکاردئونی از پروفیل باابعاد10*30میلی متر می باشد.
  •  
  • 6.پرچ باگل پرچ 30*60 و 10*30 میلی متری
  •  
  • 7.بلبرینگ باکیفیت ژاپنی و چینی
  •  
  • 8.ریل بالا از ورق پنج
  •  
  • 9.تمامی سوراخهای پرچ شده در  درب آکاردئونی،  با دستگاه اتوماتیک سمبه ماتریس زده می شوند
  •  
  • 10. وزن تقریبی در هر متر مربع حدود 28 کیلوگرم مدل  2 لوزی و 31 کیلوگرم مدل 3 لوزی می باشد.
  •  
  • 11.دارای کمربند ایمنی محافظت از ورود سارقین
  •  

          12.سه سایز آهن مصرفی در تولید درب های آکاردئونی پرچی،از بهترین نوع بابعترین کیفیت می باشد.

  • 13.سایز تسمه ها 2سانتی متر در6میلی متر
  •  
  • 14.تسمه ها دارای 2 سره گرد شده پرس خورده می باشند.
  •  
  • 15.سوراخ های پرس خورده سمبه ماتریس 7 میلی متری
  •  
  • 16.تمامی سوراخ های روی درب آکاردئونی، دارای کنیک12میلی متری.
  •  
  • 17.دستگیره  ای تراش خرده زیبا و باکیفیت
  •  
  • 18.دارای 2نوع  قفل مخفی توکار و روکار بهمراه طراحی مناسب ،استاندارد، محکم و با قابلیت تعویض قفل
  •  
  • 19. قابلیت انواع پوشش روی درب آکاردئونی(ضد زنگ ،رنگ پودری الکترواستاتیک (کوره ای ورنگ های روغنی)
  • 20.قابلیت طراحی و ساخت درب های آکاردئونی قوس دارو محدب(درب های هلالی برای محیط هایی که ورودی انها صاف نیست و حالت گرد دارد
  • 21.قابلیت تولید درب آکاردئونی یک جداره و دو جداره   
  • 22. درب آکاردئونی تولید شده در صنایع فلزی کاوه، بااستفاده از پروفیل هایی  با بهترین کیفیت می باشد.

 .



منبع sfkv.ir