ظاهر خوب: کاملا برشته و پخته شده و در سطح نان سوختگي مشاهده نگردد.
طعم مناسب: داراي طعم، مزه و بوي خوشايند و عاري از جوششيرين باشد.
بافت مناسب : بافت نرم و يکنواخت ناشي از تخمير با خمير مايه داشته و قابليت برش پذيرينان، مطلوب باشد.
مغذي بودن نان : نانهايي که با آردهاي کامل و سبوسدار تهيه ميشود، نسبت به نانهاي تهيه شده با آرد سفيد به مراتب ارزش غذايي بالاتري دارند و مصرف روزانه آن ها ميتواند مقداري از نياز روزانه بدن به املاح ، پروتئين، فيبر و ويتامينها را تامين نمايد