نان لواش ، نان سنتی مسطحی است که از آرد معمولی(سبوس گرفته )، آب، نمک، مخمر صنعتی و یا خمیر ترش طی فرآیندهاي تخمیر تهیه شده و پس از شکل دهی به صورت خاص خود برروي سطح داغ پخته می شود.

شکل ظاهر ي: نانی است بیضی یا مستطیل شکل به ابعاد 35 الی 70 سانتی متر مربع به وزن تقر یبی 200گرم . معمولا نان لواش را در دو اندازه بزرگ و کوچک تهیه می نمایند و ابعاد مذکور در بالا مربوط به نان بزرگ می با شد . لواش نانی است بسیار نازك و می توان بر اي مدت طولانی آن را نگهداري کرد و در موقع لزوم با کمی مرطوب کردن آن را مانند نان تازه به مصرف رساند.

مواد لاز م: آرد، نمک، آب، خمیر ترش . آرد و آب و نمک را با هم مخلوط کرده به صورت خمیر در می آور ند،سپس خمیر ترش را به آن می افزایند و براي مدت 4 ساعت در حالی که روي آن را پوشانده اند در محلی نسبتا گرم نگه می دارند بعد از ور آمدن خمیر یعنی تکمیل عمل تخمیر، چانه ها را به وزن تقر یبی 250 الی300 گرم آماده نموده و روي سینی هاي تخته اي قرار می دهند . ابتدا هر چانه را با وردنه (وسیله اي که به وسیله چوب مدور که دو سر آن داراي دسته ا ست ) و سپس با تیرك تا آنجایی که ممکن با شد نازك می نمایند، سپس روي بالش مخصوص که کمی بزرگتر از اندازه نان است قرار داده و به د یوار تنور می چسبانند .مدت پخت این نوع نان براي هر 5 عدد لواش 25 الی 30 ثانیه می باشد .این تعداد نان حدود 1 کیلوگرموزن دارد

Smartsupp Live Chat

 

 

 

 

نماد اعتماد ملی

نماد اعتماد ملی 1402

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Red Oranges Green Purple Pink

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction