افراد بسياري بخصوص در ماه مبارک  رمضان تمايل به مصرف شيريني جات دارند و به هنگام افطار زولبيا و باميه و همچنين خرما مصرف مي کنند. اگر چه که متخصصين خوردن شيريني جات و زولبيا و باميه را در هنگام افطار توصيه نمي کنند، اما افراد تمايل بسياري در مصرف آنها دارند. 


اما بر خلاف زولبيا و باميه مصرف خرما بخصوص در اين ماه توصيه مي شود. خرما ميوه اي مقوي است که مواد معدني بسياري همچون آهن، پتاسيم، روي، منگنز دارد. و ويتامين هايي همچون B ،A و E دارد. خرما داراي قند زيادي است و حدود 70 درصد آن را کربوهيدرات تشکيل مي دهد. 

خرما از جمله ميوه هاي شيريني است که مصرف محدود آن براي بيماران ديابتي نيز مجاز شناخته شده است. از جمله خواص خرما، خنثي کردن اسيد اضافي معده است. 

با توجه به اينکه زيادي اسيد معده باعث ترش کردن و دل درد مي شود، هنگام بروز چنين علائمي، 2 تا 3 عدد خرماي تازه را له کرده و در مقداري آب جوش بيندازيد، سپس هم زده و بنوشيد. 



با خوردن يک عدد خرما به همراه شير، پيش از خواب، خواب راحتي خواهيد داشت. خرما ضد ميکروب است، همچنين سبب هضم غذا مي شود. کلسيم موجود در خرما عامل اصلي استحکام استخوانهاست؛ در ضمن فسفر آن نيز مانع ضعف اعصاب و خستگي می شود. با توجه به اينکه خرما داراي منيزيم نيز هست و سالمندان نيز براي جبران کاهش کار سلولهاي مغزيشان بايد غذاهاي منيزيم دار بخورند، مصرف خرما، منيزيم مورد نياز آنها را نيز تأمين مي کند.

خرما مانع تجمع چربي شده و به دليل دارا بودن عناصر مفيد، دفاع بدن را نيز در برابر امراض بالا مي برد. علاوه بر اين، خرما براي بيماران داراي چربي خون، چاقي و ناراحتي هاي تنفسي مفيد است. مصرف خرما کار غده تيروئيد را نيز تنظيم مي کند. البته لازم به ذکر است که زياده روي در مصرف خرما براي کبد خوب نبوده و در ضمن فشار خون را بالا برده و سبب پوسيدگي دندانها و همچنين چاقي نيز مي شود.

Smartsupp Live Chat

 

 

 

 

نماد اعتماد ملی

نماد اعتماد ملی 1402

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Red Oranges Green Purple Pink

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction